II. Kerékpáros szakmai konferencia

SK

EN

A Vidék Kincse Egyesület 2020. február 26.-án szervezte meg a következő kerékpárosturisztikai műhelytalálkozóját,amely egyben a projekt  zárókonferenciája volt. Az eseményre a kerékpárosturimzusban érintett és érdekelt szervezeteket, önkormányzatokat, civil szervezeteket, turisztikai szakembereket, túravezetőket vártuk. A találkozón a nyaralóhajózási programról, annak aktív turisztikai kapcsolatairól és a Felső-Tisza-vidéken 2020. évben megvalósuló kerékpárosbarát fejlesztésekről tájékoztatnák a tisztelt  résztvevőket. Bemutatásra kerültek azokat a kerékpárosturisztikai élménycsomagokat, túraútvonalakat, amelyeket a Felső-Tisza-vidék, a Zemplén és a Cserehát turisztikai értékeinek, kulturális és természeti örökséghelyszíneinek bemutatása érdekében alakítottunk ki. A szakmai konferencia az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program Kisprojekt Alapjának 1. pályázati felhívás finanszírozása által valósult meg.